Institut za neonatologiju, Beograd

latinica
latinica
cirilica
ћирилица
english
english
 
Aktuelne informacije

17.05.2013.

Obrazovni sistem "Crnjanski" iz Beograda je u četvrtak 16.05.2013. u 13h u svečanoj sali Instituta za neonatologiju uručio donaciju koju čine pelene specijalno dizajnirane za prevremeno rođene bebe.
    Sredstva za donaciju su sakupljena u toku humanitarne akcije u dvorištu škole "Crnjanski" prodajom oslikanih jaja, čestitki, ikona i drugih radova učenika škole, sa idejom da se pomogne i najmanjim bebama kojima je potrebna specijalna nega i koje su veoma dugo u Institutu i više nedelja provedu u intezivnoj nezi.
    Institut za neonatologiju je jedinstvena republička institucija tercijarnog nivoa koja ulaže kontinuirane napore da se opremi najnovijom opremom za tretman i dijagnostiku najsloženijih problema prevremeno rođene dece i ugrožene novorođenčadi. Glavni ciljevi su: smanjenje smrtnosti i najbolji ishod lečenja.
    Kolektiv Instuta za neonatologiju je zahvalan Obrazovnom sistemu "Crnjanski" na vrednoj donaciji koja je primer društveno odgovornog ponašanja i svesti da je pomoć društva neophodna.

      PR INSTITUTA                                        V.D. DIREKTORA INSTITUTA

Dr Branislava Dedović Bjelajac     Prim mr sc. med. dr Milica Ranković Janevski